Een term die je steeds vaker voorbij ziet komen, maar wat doet een life coach? Een hele goede vraag! Ik vind lifecoaching hét antwoord op het jachtige leven, op alle mogelijkheden die er momenteel zijn en op de continue blootstelling aan informatie.

wat-doet-een-life-coach

Wat doet een life coach?

Een life coach richt zich op het leven van de cliënt, zowel privé als zakelijk, en hoe hier het beste uit te halen.

En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik kan de problemen van mijn cliënten niet oplossen. Ik sta namelijk niet in jouw schoenen. De oplossing zit al in jou en jij bent de enige die er wat aan kan doen.

Door goed te luisteren en gericht vragen te stellen, gaan we samen ontdekken wat je nu eigenlijk wilt. Om op die manier keuzes te maken die bij jou passen en waar jij je goed bij voelt. Dit kan het switchen van baan zijn, maar ook het verminderen van stress door wat minder ballen hoog te houden.

Het doel is om iedere sessie naar buiten te stappen vol met nieuwe plannen gebaseerd op jouw verlangens.

Resultaat lifecoaching

Geen mens is hetzelfde en zo ook niet het resultaat wat je behaalt met lifecoaching.

Wel is het doel om in korte tijd veel te bereiken en dit lukt ook altijd als de cliënt bereid is om wat aan de situatie te doen.

Door goed te luisteren, gericht vragen te stellen, te spiegelen en samen te vatten creëren we meer helderheid, zodat jezelf in staat bent de keuzes te maken die bij je passen. Met als resultaat meer energie en zelfvertrouwen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN