Over mij

Ik ben Angela, aangenaam!

Natuurlijk wil je weten wie ik ben, voordat je mij belt of mailt met je persoonlijke vragen. Ik stel mij graag aan je voor! Mijn naam is Angela van der Ende.

Tijdens en na een carrière in het onderwijs ben ik mij in toenemende mate gaan verdiepen in de psychosociale kant van veranderingsprocessen: hoe beleven mensen veranderingen en hoe anticiperen zij hierop.

Ik heb mij omgeschoold tot professioneel coach om mensen te kunnen begeleiden in voor hen lastige omstandigheden en/of periodes.

Mijn specialisatie? Een snel herstel van ervaren klachten.

Mijn motivatie? Oprechte betrokkenheid en ruime kennis van de context van problemen of vraagstukken.

Mijn ambitie? Jou op weg helpen naar herstel. Door gezamenlijk jouw doelen weer scherp te krijgen en je in staat te stellen de energie en motivatie te vinden om deze doelen te behalen.

Hoe wil je verder en wat is voor jou belangrijk? Is het dezelfde weg of kies je juist voor een ander pad? Ik help je hier graag bij!

Alle mensen die ik tegenkwam, hadden andere klachten, maar doorliepen eigenlijk vrijwel dezelfde stadia. Gezamenlijk waren wij het er over eens: ‘we misten iemand die vanuit ervaring mee dacht.’ En daar was het waar mijn onderneming is ontstaan.