Mijn aanpak

Het coachen gaat over meer dan alleen het aanleren van nieuwe trucs. Het gaat over inzicht krijgen in wie jij bent en hoe jij jouw eigen kwaliteiten het beste kunt inzetten. Werken en investeren in jezelf: wie ben jij, wat kan jij, wat wil je nu echt en hoe bewerkstellig je dit?

De ervaring leert dat iedereen zijn gevoel, angst of gedachten op een andere manier verwerkt. Iedereen heeft iets anders nodig om te komen waar hij of zij wilt zijn.

We starten met een intakegesprek om te kijken of het van beide kanten klikt. Hierin bespreken we jouw vragen en je beoogde doelstellingen. In de vervolggesprekken zullen we de doelstellingen verder gaan bespreken en hier inhoud aan geven.

Het is uiteindelijk niet de vraag of je het anders kan doen, maar hoe je het anders kunt doen.

Door samen doelen op te stellen waar je heen wilt, gesprekken te voeren en deze te evalueren, krijg je meer inzicht in hoe je verschillende patronen en achterliggende gedachten kunt veranderen of doorbreken. Je krijgt weer grip op de situatie en jouw manier van handelen. Het doel is dat je uiteindelijk in staat bent om zelf je patronen te zien, te doorbreken en het heft weer in eigen hand te nemen!

Het coachingsproces gaat uit van een kortdurend traject per doelstelling. Doortastend en met een duurzaam resultaat.